Privaatsus

Veebipoliitika privaatsus

on pühendunud teie privaatsuse tagamisele. Võtke meiega ühendust, kui teil on teie isikuandmete kasutamisega seotud küsimusi või probleeme ning me teid heameelega.

Selle saidi või meie teenuste kasutamisega nõustute oma isikuandmete töötlemisega, nagu on kirjeldatud käesolevas privaatsuspoliitikas.

Sisukord

  1. Käesolevas eeskirjas kasutatud määratlused
  2. Andmekaitse põhimõtted, mida me järgime
  3. Millised õigused on teie isikuandmete osas?
  4. Milliseid isikuandmeid me teie kohta kogume
  5. Kuidas me kasutame teie isikuandmeid?
  6. Kellel on veel teie isikuandmeid
  7. Kuidas me teie andmeid kaitseme?
  8. Teave küpsiste kohta
  9. Kontaktinfo

Mõisted

Isikuandmete- mis tahes teave tuvastatud või tuvastatava füüsilise isiku kohta.
Töötlemine- mis tahes toiming või toimingute kogum, mis tehakse isikuandmete või isikuandmete kogumiga.
Andmesubjekt- füüsiline isik, kelle isikuandmeid töödeldakse.
Laps - füüsiline isik 16-i vanuses.
Me / me (kas suurtähtedega või mitte) -

Andmekaitse põhimõtted

Lubame järgida järgmisi andmekaitse põhimõtteid:

  • Töötlemine on seaduslik, õiglane ja läbipaistev. Meie töötlemisega tegelemisel on seaduslik alus. Enne isikuandmete töötlemist kaalume alati oma õigusi. Pakume teile töötlemise kohta teavet.
  • Töötlemine on piiratud eesmärgiga. Meie töötlemistegevus vastab eesmärgile, mille jaoks isikuandmeid koguti.
  • Töötlemine toimub minimaalsete andmetega. Me kogume ja töötleme ainult mis tahes eesmärgil nõutavaid isikuandmeid.
  • Töötlemine on piiratud ajaperioodiga. Me ei salvesta teie isikuandmeid kauem kui vaja.
  • Teeme kõik endast oleneva andmete täpsuse tagamiseks.
  • Teeme kõik endast oleneva, et tagada andmete terviklikkus ja konfidentsiaalsus.

Andmeobjekti õigused

Andmeobjektil on järgmised õigused:

  1. Õigus teabele - see tähendab, et peate teadma, kas teie isikuandmeid töödeldakse; milliseid andmeid kogutakse, kust see on saadud ja miks ja kelle poolt seda töödeldakse.
  2. Juurdepääsuõigus - see tähendab, et teil on õigus saada juurdepääs teie / teie kohta kogutud andmetele. See hõlmab teie õigust nõuda ja koguda teie kogutud isikuandmeid.
  3. Õiget parandust - see tähendab, et teil on õigus nõuda teie isikuandmete parandamist või kustutamist, mis on ebatäpne või mittetäielik.
  4. Õigust kustutada - see tähendab, et teatud tingimustel võite taotleda oma isikuandmete kustutamist meie dokumentidest.
  5. Töötlemise piiramine - see tähendab, et kui on kehtestatud teatavad tingimused, on teil õigus piirata teie isikuandmete töötlemist.
  6. Õigus esitada töötlemisele vastuväiteid - see tähendab, et teatud juhtudel on teil õigus oma isikuandmete töötlemise suhtes esitada vastuväiteid, näiteks otseturunduse puhul.
  7. Automatiseeritud töötlemise suhtes vastuväidete esitamine - see tähendab, et teil on õigus vaidlustada automatiseeritud töötlemine, sealhulgas profiilide koostamine; ja selle suhtes ei kohaldata ainult automatiseeritud töötlemise aluseks olevat otsust. Seda õigust saate kasutada iga kord, kui profiilide tulemusel tekib õiguslikke tagajärgi, mis mõjutavad või mõjutavad oluliselt teid.
  8. Õigus andmete ülekandmisele - teil on õigus oma isikuandmeid masinloetaval kujul või kui see on otstarbekas, kui otsene ülekandmine ühelt protsessorilt teisele.
  9. Kaebuse esitamise õigus - kui me keeldub teie juurdepääsuõiguse andmisest, esitame teile põhjenduse selle kohta, miks. Kui te ei ole rahul teie taotluse käsitlemisega, võtke meiega ühendust.
  10. Õige abijärelevalveasutus- see tähendab, et teil on õigus järelevalveasutuse abile ja õigus muudele õiguskaitsevahenditele, nagu kahju hüvitamise nõue.
  11. Nõusoleku tühistamise õigus - teil on õigus oma isiklike andmete töötlemise kohta antud nõusolek.

Andmed kogume

Teile meile edastatud teave
See võib olla teie e-posti aadress, nimi, arveldusaadress, kodune aadress jne - peamiselt teave, mis on vajalik teie toote / teenuse edastamiseks või meie kliendikogemuse parandamiseks. Me salvestame teie poolt edastatud teabe, et saaksite veebisaidil kommenteerida või teha muid tegevusi. See teave sisaldab näiteks teie nime ja e-posti aadressi.

Teave kogutakse automaatselt
See hõlmab teavet, mis salvestatakse automaatselt küpsiste ja muude seansivahendite abil. Näiteks teie ostukorvi andmed, teie IP-aadress, teie ostude ajalugu (kui neid on) jne. Seda teavet kasutatakse klientide kogemuste parandamiseks. Kui kasutate meie teenuseid või vaatate meie veebisaidi sisu, võib teie tegevus olla logitud.

Meie partnerite teave
Kogume teavet usaldusväärsete partnerite kohta, kinnitades, et neil on seaduslik alus seda teavet meiega jagada. Tegemist on kas teabega, mille olete neile otse andnud või mille kohta olete teistel õiguslikel põhjustel teie kohta kogunud. See nimekiri on: NCS Trust, EFL Trust.

Avalikult kättesaadavad andmed
Võime teie kohta teavet koguda, mis on avalikult kättesaadav.

Kuidas me kasutame teie isikuandmeid?

Me kasutame teie isikuandmeid, et:

  • pakkuda meie teenust teile. See hõlmab näiteks teie konto registreerimist; pakkudes teile teisi tooteid ja teenuseid, mida olete taotlenud; pakkudes teile soovi korral esemeid ja suhtlege nendega seoses nende toodetega ja teenustega; suhtlemine ja teiega suhtlemine; teavitades teid teenustest mis tahes muudatustest.
  • parandada oma klientide kogemusi;
  • täitma seadusest või lepingust tulenevat kohustust;
  • suhelda noorteprogrammiga, mille teie või teie laps on registreeritud;
  • meie noorteprogrammide edulugude kohta;
  • toetada teid või teie last noorteprogrammis

Me kasutame teie isikuandmeid õigustatud põhjustel ja / või teie nõusolekul.

Lepingute sõlmimise või lepinguliste kohustuste täitmise tõttu töötleme Teie isikuandmeid järgmistel eesmärkidel:

  • teie tuvastamiseks;
  • pakkuda teile teenust või saata / pakkuda teile toodet;
  • müüma või arve esitama;
  • suhelda noorteprogrammiga, mille teie või teie laps on registreeritud;
  • meie noorteprogrammide edulugude kohta;
  • toetada teid või teie last noorteprogrammis

Õigustatud huvi tõttu töötleme Teie isikuandmeid järgmistel eesmärkidel:

  • saata teile isikupärastatud pakkumisi * (meie ja / või meie hoolikalt valitud partneritega);
  • hallata ja analüüsida meie kliendibaasi (ostukäitumine ja ajalugu), et parandada pakutavate / pakutavate toodete / teenuste kvaliteeti, mitmekesisust ja kättesaadavust;
  • küsitlusi kliendirahulolu kohta;
  • suhelda noorteprogrammiga, mille teie või teie laps on registreeritud;
  • meie noorteprogrammide edulugude kohta;
  • toetada teid või teie last noorteprogrammis

Niikaua kui te pole meid muul viisil teavitanud, kaalume teie seaduslike huvide pakkumist, pakkudes teile tooteid / teenuseid, mis on teie ostute ajaloo / sirvimisega sarnased või sarnased.

Teie nõusolekul töötleme teie isikuandmeid järgmistel eesmärkidel:

  • saata teile infolehed ja kampaaniapakkumised (meile ja / või meie hoolikalt valitud partneritele);
  • muuks otstarbeks palume teie nõusolekut;
  • suhelda noorteprogrammiga, mille teie või teie laps on registreeritud;
  • meie noorteprogrammide edulugude kohta;
  • toetada teid või teie last noorteprogrammis

Me töötleme teie isikuandmeid, et täita seadusest tulenevaid kohustusi ja / või kasutada teie isikuandmeid seaduses sätestatud võimaluste kohta. Jätame endale õiguse koguda isikuandmeid anonüümselt ja kasutada selliseid andmeid. Kasutame andmeid, mis jäävad selle eeskirja kohaldamisalast välja ainult siis, kui see on anonüümseks muudetud. Me ei salvesta arveldusteavet, näiteks krediitkaardi andmeid. Päästame teie poolt kogutud muu ostuinfo nii kaua, kui see on vajalik raamatupidamise eesmärgil või muudest seadusest tulenevatest kohustustest, kuid mitte kauem kui 5 aastat.

Oleksime teie isikuandmeid töödelnud täiendavateks eesmärkideks, mida siin ei mainita, kuid mis on kooskõlas algse eesmärgiga, mille jaoks andmeid koguti. Selleks tagame, et:

  • isikuandmete eesmärkide, konteksti ja olemuse seos sobib edasiseks töötlemiseks;
  • edasine töötlemine ei kahjustaks teie huve ega
  • oleks töötlemiseks sobiv kaitse.

Teatame Teid edaspidistest töötlemistest ja eesmärkidest.

Kes veel saab teie isiklikke andmeid kasutada

Me ei jaga teie isikuandmeid võõrastega. Mõnedel juhtudel edastame teie usaldusväärseid partnereid teie isiklikke andmeid, et pakkuda teile võimalust teenindada või parandada oma klientide kogemusi. Jagame teie andmeid järgmiste andmetega:

Meie töötlemispartnerid:

  • Paypal maksete tegemiseks. Teid teavitatakse, kuna see protsess toimub.

Meie programmi partnerid:

  • NCS Trust - ainult NCS programmidele.
  • EFL Trust - ainult NCS programmidele.

Me töötame ainult koos töötlemispartneritega, kes suudavad teie isikuandmeid kaitsta piisaval tasemel. Me avalikustame teie isikuandmed kolmandatele isikutele või riigiametnikele, kui meil on selleks õiguslikult kohustus. Me võime teie isikuandmeid avaldada kolmandatele isikutele, kui olete selleks nõusoleku andnud või kui selleks on muud õiguslikud põhjused.

Kuidas me teie andmeid kaitseme?

Me teeme kõik endast oleneva, et oma isikuandmeid säilitada. Me kasutame turvalisi protokolle andmete edastamiseks ja edastamiseks (nt HTTPS). Kasutame anonüümseid ja pseudonüüme, kui see sobib. Me jälgime oma süsteeme võimalike haavatavuste ja rünnakute jaoks.

Kuigi me proovime oma parima, ei saa me tagada teabe turvalisust. Kuid me lubame teavitada asjakohaseid asutusi andmete rikkumiste eest. Samuti teavitame teid sellest, kui teie õigused või huvid on ohus. Teeme kõik, mida mõistlikult saaksime, et vältida turvarikkumisi ja aidata asutusi, kui rikkumised tekiksid.

Kui teil on meiega konto, pidage meeles, et peate salasõna ja kasutajanime salasõna hoidma.

Lapsed

Me ei kavatse koguda ega teadlikult koguda 14i vanustel lastel teavet meie veebisaidi kaudu. Noorte heategevusena on kohustus koguda teavet noorte kohta, kes on huvitatud meie programmidest või käivad nendega. Vanemate andmete esitamisel pöörduvad vanematega nende andmete poole.

Küpsised ja muud meie kasutatavad tehnoloogiad

Me kasutame küpsiseid ja / või sarnaseid tehnoloogiaid, et analüüsida klientide käitumist, hallata veebisaiti, jälgida kasutajate liikumist ja koguda teavet kasutajate kohta. Seda tehakse selleks, et isikupärastada ja parandada oma kogemusi meiega.

Küpsis on teie arvutisse salvestatud väike tekstifail. Küpsised salvestavad teavet, mida kasutatakse saitide töö tegemiseks. Ainult meie pääseb juurde meie veebisaidi loodud küpsistele. Saate oma küpsiseid kontrollida brauseri tasandil. Küpsiste keelamise valik võib takistada teatud funktsioonide kasutamist.

Me kasutame küpsiseid järgmistel eesmärkidel:

  • Vajalikud küpsised - need küpsised on vajalikud, et saaksite meie veebisaidil kasutada mõnda olulist funktsiooni, näiteks sisselogimist. Neid küpsiseid ei koguta isiklikku teavet.
  • Funktsionaalsuse küpsised - need küpsised pakuvad funktsionaalsust, mis muudab meie teenuse mugavamaks ja muudab personaalsemate funktsioonide võimalikuks. Näiteks võivad nad oma nime ja e-kirju meelde jätta kommenteerimisvormides, nii et te ei peaks selle teabe järgmisel korral kommenteerimisel uuesti sisestama.
  • Analyticsi küpsised - neid küpsiseid kasutatakse meie veebisaidi ja teenuste kasutamise ja toimivuse jälgimiseks
  • Reklaamiküpsised - neid küpsiseid kasutatakse teile ja teie huvidele vastavate reklaamide esitamiseks. Lisaks sellele kasutatakse neid reklaamide kuvamise kordade arvu piiramiseks. Tavaliselt paigutatakse need veebisaidile veebilehtede käitaja loata reklaamivõrgustikega. Need küpsised mäletavad, et külastasite veebisaiti ja seda teavet jagatakse teiste organisatsioonidega, nagu reklaamijad. Sageli on sihtimise või reklaamiküpsised seotud teise organisatsiooni poolt pakutavate saidi funktsioonidega.

Võite brauseri seadetes oma arvutisse salvestatud küpsised eemaldada. Teise võimalusena saate hallata mõnda 3-osapoole küpsiseid, kasutades privaatsuse täiustamise platvormi nagu optout.aboutads.info or youronlinechoices.com. Küpsiste kohta lisateabe saamiseks külastage allaboutcookies.org.

Me kasutame Google Analyticsi liikluse mõõtmiseks meie veebisaidil. Googleil on oma privaatsuspoliitika, mida saate vaadata siin. Kui soovite Google Analyticsi jälgimisest loobuda, külastage veebisaiti Google Analyticsi loobumise leht.

Kontaktinfo

Andmete järelevalveasutus Inglismaal - https://ico.org.uk - ICO - infoosakond

Element Society - helistage 0114 2999 214, et arutada andmeid.

Muudatused Privacy Policy

Jätame endale õiguse muuta seda privaatsuspoliitikat.
Viimati tehtud muudatused tehti 21 / 05 / 2018.

Element Society